• DEGUSTACIÓ I BOTIGA
  DEGUSTACIÓ I BOTIGA

  Disposem d'una àmplia selecció de vins, caves i destil·lats amb l'objectiu de poder satisfer els seus gustos. Gaudeixi de la cultura del vi i el cava en un espai singular.

   

   

 • TASTOS, MARIDATGES I SOPARS
  TASTOS, MARIDATGES I SOPARS

  Per tastar vins i caves no cal ser un expert! Aprendre a tastar és aprendre a gaudir el vi i el cava amb els cinc sentits.

 • ESPAI CULTURAL I DE DINAMITZACIÓ
  ESPAI CULTURAL I DE DINAMITZACIÓ

  El Celler és un espai de trobada entre l'art i el món vitivinícola. La música i l'art tindran un espai preferent durant els diferents cicles que s’organitzaran.

Tastos

Cursos de tast per tot el qui vulgui iniciarse en el món del vi o tothom qui vulgui aprofondir en els seus conexements.

Més

Tastos amb Maridatge

Tastos de vi i cava amb maridatge per tot el qui vulgui coneixe'ls acompanyats dels productes més típics del pais.

Més

Sopars de grup amb tast

Compartiu l'experiència amb bona companyia.

Més

Vimart 2015

La Fundació Francesc Pujols va afegir-se als Racons del Vimart amb l'esdeveniment Vi, xocolata i música, tot relacionant els tres àmbits aquest divendres al Museu Vicenç Ros.

El musicòleg Joan Cuscó i l'expert en vins Xavier Zamarra van maridar tres vins i caves amb tres xocolates i l'acompanyament musical de La Fabrica de Lied. Són vins dels quals havia escrit Francesc Pujols en un llibre de l'any 1956 acompanyat de les il·lustracions de Xavier Nogués, i que s'ha reeditat recentment.

Xavier Nogués, pintor del vino de Francesc Pujols és un llibre de textos del filòsof escrit l'any 1956 amb les il·lustracions de Nogués, i que el Museu de Vilafranca i les Fundacions Francesc Pujols i Xavier Nogués han reeditat. Una seixantena d'inscrits, amb l'assistència de l'alcalde Xavier Fonollosa i d'altres regidors de l'equip de govern, van ser en una presentació que relacionava la temàtica vinícola amb la xocolata i la música.

El musicòleg Joan Cuscó resumia la peculiaritat de l'acte destacant que "Pujols deia que la filosofia havia d'entrar pels sentits, i per això hem volgut relacionar la vista de les il·lustracions de Nogués i la paraula de Pujols amb el so de músiques variades del mediterrani i l'atlàntic i temes de Wagner, que tant agradaven el filòsof, i amb el gust: el vi i la xocolata".

L'expert en vins Xavier Zamarra va detallar que havien maridat "una xocolata negra amb un vi negre Sumoll per arrodonir el tanit, una xocolata amb llet amb un espumós en cava que ens afinava la boca, i una xocolata blanca amb un vi dolç de malvasia de Sitges". Un acte que hagués agradat Pujols, que per Zamarra era "un bon vivant. Avui, el vi ha estat l'entrada, la xocolata el conductor i la música, la vibració".

Font: http://www.martorell.cat/pl217/actualitat/noticies/id4685/la-fundacio-francesc-pujols-fusiona-vi-xocolata-i-musica-recordant-una-obra-del-filosof.htm