• MARIDATGES

Tast de cava amb xocolata / cava amb pernil / cava amb foie  30€

  Tast de vi/cava amb xocolata: primer començarem el vi o el cava, després la xocolata i finalment, es fa el maridatge d’ambdós productes, sentint el que es produeix dins nostre. El maridatge és tota una oportunitat per fer nous descobriments sensorials.

  Tast de cava amb pernil: la unió d’aquests dos mons fascinants farà que descobrim d’una manera divertida tot un nou panorama de sabors.

  Tast de cava amb foie: no deixis per dies especials ni el foie ni el cava. Podrem gaudir de tres caves maridats amb tres foies diferents sense haver d’esperar una gran ocasió.

 

 

Tast de vins amb formatge  25€

  És un tast pensat per als paladars més exigents. Maridarem diferents formatges amb diferents vins buscant la combinació idònia per a cada paladar. Gaudeix descobrint el teu maridatge perfecte!

 

 

Tast de vins dolços amb formatge  25€

  En formatges com el Brie o el Camembert trobem un contrast molt gran entre la crosta i el cos cremós. Maridarem aquests formatges amb vins afruitats i que tinguin el sucre residual just per compensar l’amargor de la crosta.

Pels amants del formatge blau, del Roquefort, Cabrales o Stilton, els maridarem per la seva afinitat amb dolços, semi dolços o generosos. Tota una experiència!

 

El número mínim de persones per fer un tast a mida són 8.