• TASTOS

 

Per tastar vins i caves no cal ser un expert! Aprendre a tastar és aprendre a gaudir el vi i el cava amb els cinc sentits. Descobriu diferents tipologies en un dels nostres cursos de tast a mida.

A més a més, d’aquests tastos que trobareu a continuació, cada mes oferirem la possibilitat que puguis gaudir d’un dels tastos organitzats pel Celler.

No t’ho perdis!

tast vins

 

Curs d’iniciació al Tast de Vins i Caves 15€

El curs d'iniciació al tast pretén ensenyar la metodologia del tast de vins d'una manera accessible i raonada. El tast el farem gaudint de 3 diferents vins.

Aprendràs el vocabulari del tast, així com els hàbits més convenients de conservació i presentació del vi. T'explicarem detalladament les diferents fases sensorials i la seva execució. Aprendràs a distingir els diferents tipus de vi, els matisos dels mètodes d'elaboració, la fusta emprada en les barriques i la seva pròpia elaboració.

 

 

Tast entre amics i amigues

El tast entre amics és una activitat didàctica i informal de tast per a petits grups d'amics on trobareu una forma pràctica de gaudir més i millor dels vins.

En aquesta activitat no pretenem impartir lliçons teòriques del vi sinó més aviat permetre que els participants descobriu les diferències entre els vins, compareu, trobeu els vostres propis gustos i aprengueu d'una forma diferent i divertida.

(*el preu dependrà dels vins que seleccioneu)

 

 

Tipus de tast

  Tast de vins de les diferents Denominacions d’Origen

  Tast a cegues

  Tast d’Espumosos pel mètode clàssic

  Tast de grans vins i anyades seleccionades